Peräseinäjoen apteekki

Asiantuntevaa apteekkipalvelua!

Nikolaintie 2 C | 61100 PERÄSEINÄJOKI

Olemme avoinna:

 • ma-pe 9–17
 • la 9–13

Soita ja kysy lisää:

(06) 417 4092 (pvm/mpm)

Apteekkarin terveiset ­Peräseinäjoen apteekista

Tällä sivulla voit tutustua Peräseinäjoen apteekin ajankohtaisiin uutisiin ja muihin kuulumisiin. Sivuamme seuraamalla pysyt aina ajan tasalla toiminnastamme. Suosittelemme seuraamaan myös Facebook -sivuamme. Henkilökuntamme vastaa luonnollisesti kysymyksiisi sekä kertoo myös lisää apteekkimme toimitiloissa Peräseinäjoella. Tule käymään tai ota yhteyttä!

Uutiset

 • 23.09.2022
  Flunssan itsehoito

  Flunssa eli nuhakuume on suomalaisten yleisin hengitystieinfektio, eikä siihen ole parantavaa hoitoa. Nuhakuumetta aiheuttavat sadat erilaiset virukset, joista yleisimpiä ovat rinovirukset. Joskus nuhakuumeeseen liittyy hankalia sairauden oireita, joita voidaan lievittää hoidoilla. Se voi koetella tervettä aikuista useita kertoja ja pikkulasta jopa kymmenen kertaa vuodessa. Flunssaan auttavat lepo, lämmin juoma ja flunssalääkkeet. Lue lisää tutkittua tietoa flunssan hoidosta Duodecimista!

  Lue lisää
 • 21.11.2016
  Hävitä lääkejäte oikein

  Vanhentuneet lääkkeet ovat jätettä, joka ei kuulu luontoon.

  Käyttämättömäksi jääneet, vanhentuneet lääkkeet hävitetään palauttamalla ne apteekkiin. Apteekkiin tuodut lääkejätteet toimitetaan Ekokemille, Riihimäelle, jossa ne poltetaan. Samalla syntyy sähköä ja kaukolämpöä.

  Lue lisää miten voit vähentää lääkejätteen määrää!

  Lue lisää
 • 18.11.2016
  Sähköinen lääkemääräys on pakollinen 1.1.2017 alkaen

  Lääkärit voivat vuoden alusta kirjoittaa paperireseptejä ainoastaan poikkeustapauksissa, muutoin kaikki reseptit ovat sähköisiä. Lääkäri voi halutessaan kirjoittaa reseptin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Lue koko tiedote tästä linkistä.

  Lue lisää
 • 02.11.2016
  Illat pimenevät ja D-vitamiinin tarve kasvaa!

  Kertaus on opintojen äiti: lue Sic! -lehdestä emeritusprofessori Ilari Paakkarin artikkeli D-vitamiinin terveysvaikutuksista!

  Lue lisää